Pogacele cu jumeri

de stelianaioana in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 6038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 260 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 20 gr drojdie
  • 1 galbenus de ou

pasta de jumeri

  • 350 gr jumeri
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 chimen macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu jumeri:

aluat:se pun intr-un vas cele 200 ml lapte caldut,100 ml ulei,1 lingurita de zahar ,2 lingurite sare,faina si oul.toate se amesteca si se formeaza un aluat ca de paine.se lasa la dospit 1 ora.

intre timp se face pasta de jumeri.

se iau jumerile se toaca(eu le-am dat prin robot),se adauga sarea si chimenul si se amesteca.

dupa ce aluatul a dospit se intinde ,cand are grosimea cam de 2 cm se intinde pasta de jumeri.

se impatura aluatul in 4 si se intinde(se repeta operatiunea inca de 2 ori),dupa care se da forma.s

e dau cu ou pe deasupra si se pun la cuptor cam pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu jumeri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert placinte moldovenesti Poale-n brau